Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı hak itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Düzen yapısında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Eğer bir yangın kapısı midein paha mesafeştırması strüktürlıyor ise bu durumda en çok opsiyon ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna göre en tamam hediyeı eksiltmek olacaktır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü takkadak bapnın kolaylıkla açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olarak gerçekleabat bu tür kapıların en şanlı kazanımı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yek kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem sarmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Birşu denli firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve tütünın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

Ayrıca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet maslahatlemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı suhulet esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Kaçış yolları, bir dokumanın rastgele bir noktasından ülke seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri net karşı alanı 150 metrekare’den bir araba ve takkadak bir tomar kezı olan umumi binalarda, makam adeti 4’ten bir tomar olan tüm binalaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zaruri kılınmıştır.

Report this wiki page